Ik ben Annemieke Vreugdenhil uit Eindhoven, een succesvolle bruidsstyliste met een grote passie voor make-up en haarstyling!

Al van jongs af aan heb ik veel interesse voor alles wat met make-up en haarstyling te maken heeft. Sinds 2013 ben ik hier serieus mee aan de slag gegaan. Voordat ik hieraan begon heb ik de opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) behaald op de Fontys in Eindhoven. Sinds 2005 werk ik momenteel, naast mijn eigen bedrijf, ook nog met veel plezier in de zorg sector.

Met veel plezier laat ik veel bruiden stralen op de mooiste dag van hun leven. Ik ben begonnen met alleen de bruidsmake-up. Er was al snel veel vraag of ik ook het bruidskapsel erbij kon doen. Omdat ik geen kappers achtergrond heb, was het voor mij even zoeken hoe ik dat wilde gaan aanpakken. Inmiddels kan ik mezelf een succesvolle haarstyliste noemen.
Ik vind het leuk en belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Ik blijf daarom ook elk jaar cursussen doen om bij te kunnen blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends.

In 2019 ben ik mijn diensten verder gaan uitbreiden, zodat ik een totaal pakket kan aanbieden. Het viel mij op dat veel van mijn klanten weinig tot niks met de wenkbrauwen doen. De wenkbrauwen maken echt je uitstraling, dus dit vind ik ook een belangrijke factor in de make-up. Ik ben inmiddels een gecertificeerde browstyliste en bied daarnaast de wimperlift / lashlift behandeling aan. Dus ook voor volle gelifte wimpers en/of de perfecte wenkbrauw ben je in mijn salon van harte welkom.

Daarnaast ben ik sinds augustus 2018 blij en trots op mijn eigen salon aan huis, met een eigen ingang, waar ik mijn klanten kan ontvangen. Ik ben in 2020 dealer geworden van een van de beste minerale make-up merken Bellapierre. Ik werk dan ook voornamelijk met minerale make-up, omdat dit alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit is naast make-up ook nog eens huid verbeterend. Naast de bruidsstyling geef ik ook vaak make-up workshops in mijn salon.

Make-up voor de getinte en donkere huid

Het kan een stuk lastiger zijn om de juiste make-up te vinden als je een donkere huid hebt. Vooral als je van gemixte afkomst bent, heb je kans dat je huid verschillende ondertonen heeft. Juist daarom heb ik me verder gericht op de juiste technieken voor de donkere huid. Bellapierre heeft ook geweldig mooie make-up voor de getinte en donkere huid.

Opleidingen

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, en daarnaast bij te blijven met de nieuwste trends. Hieronder een selectie van mijn opleidingen en cursussen.

Visagie / Make-up artist
- Micky Jooren in Tilburg | o.a. Beroepsopleiding Visagie + Masterclass Visagie
- Kryolan Academy in Rotterdam | o.a. Training Donkere huid

Bruidskapsels
- Styles By Renee Marie | Bridal Hairstyling and Updo Opleiding
- Baron Academy | Bruidskapsel Opleidingen
- Haircademy | Föhn Trainingen

Wenkbrauwstyliste / wimperstyliste
- Brows and More | BrowTycoon
- Brandlashes | Wimperstyliste One by One & Perfectietraining
- LivLashes | Wimperstyliste One by One & Wimperlift

.