Ik ben Annemieke Vreugdenhil uit Veldhoven (Eindhoven e.o.), een succesvolle bruidsstyliste met een grote passie voor make-up en haarstyling!

Al van jongs af aan heb ik veel interesse voor alles wat met make-up en haarstyling te maken heeft. Sinds 2013 ben ik hier serieus mee aan de slag gegaan. Voordat ik hieraan begon heb ik de opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) behaald op de Fontys in Eindhoven. Vanaf 2005 heb ik met veel plezier gewerkt op de afdeling radiologie in het Catharina Ziekenhuis. Ik heb in september 2021 de stap durven nemen om mijn baan in de zorg op te zeggen en volledig voor mijn passie te kiezen.

Met veel plezier laat ik veel bruiden stralen op de mooiste dag van hun leven. Ik ben in 2013 begonnen met alleen de bruidsmake-up. Er was al snel vraag of ik ook het bruidskapsel erbij kon doen. Omdat ik geen kappers achtergrond heb, was het voor mij even zoeken hoe ik dat ging aanpakken. Inmiddels kan ik mezelf een succesvolle haarstyliste noemen.
Ik vind het leuk en belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Ik blijf daarom elk jaar cursussen doen om bij te blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends.

In 2019 ben ik mijn diensten verder gaan uitbreiden, zodat ik een totaal pakket kan aanbieden. Het viel mij op dat veel klanten weinig tot niks met de wenkbrauwen doen. De wenkbrauwen maken echt je uitstraling, dus dit vind ik een belangrijke factor in de make-up. Ik ben inmiddels een gecertificeerde browstyliste en bied daarnaast de wimperlift / lashlift behandeling aan. Dus ook voor mooie gelifte wimpers en/of de perfecte wenkbrauw ben je in mijn salon van harte welkom.

Daarnaast ben ik trots op mijn eigen salon aan huis waar ik mijn klanten kan ontvangen. Ik ben in 2020 dealer geworden van een van de beste minerale make-up merken Bellapierre. Ik werk voornamelijk met minerale make-up, omdat dit alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit is naast make-up ook nog eens huid verbeterend.
Naast de bruidsstyling geef ik met veel plezier make-up workshops in mijn salon. Dit kan ook in combinatie met een kleurenanalyse vooraf. Ik ben naast visagiste en haarstyliste ook een kleurconsulente. Door de verdere verdieping in de kleuren, zowel voor je make-up als je kledingkast, kan ik bij mijn klanten het totaal plaatje helemaal compleet maken.

Make-up voor de getinte en donkere huid

Het kan een stuk lastiger zijn om de juiste make-up te vinden als je een donkere huid hebt. Vooral als je van gemixte afkomst bent, heb je kans dat je huid verschillende ondertonen heeft. Juist daarom heb ik me verder gericht op de juiste technieken voor de donkere huid. Bellapierre heeft ook geweldig mooie make-up voor de getinte en donkere huid.

Opleidingen

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, en daarnaast bij te blijven met de nieuwste trends. Hieronder een selectie van mijn opleidingen en cursussen.

Visagie / Make-up artist
- Kristina Gasperas Beauty Academy | Make-up Academy
- Micky Jooren in Tilburg | o.a. Beroepsopleiding Visagie + Masterclass Visagie
- Kryolan Academy in Rotterdam | o.a. Training Donkere huid

Bruidskapsels
- Kristina Gasperas Academy | Hairstyling Academy
- Styles By Renee Marie | Bridal Hairstyling and Updo Opleiding
- Baron Academy | Bruidskapsel Opleidingen
- Haircademy | Föhn Trainingen

Wenkbrauwstyliste / wimperstyliste
- Romana Beauty and Wellness | Masterclass browstyling
- Brows and More | Professional Brow Stylist
- Brandlashes | Wimperstyliste One by One & Perfectietraining
- LivLashes | Wimperstyliste One by One & Wimperlift

.