Schoonheid

Ik ben Annemieke van Bellalicious uit Eindhoven, een succesvolle bruidsstyliste met een grote passie voor make-up en haarstyling!

Al van jongs af aan heb ik veel interesse voor alles wat met make-up en haarstyling te maken heeft. Sinds 2013 ben ik hier serieus mee aan de slag gegaan. Voordat ik hieraan begon heb ik de opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) behaald op de Fontys in Eindhoven. Sinds 2005 werk ik momenteel, naast mijn eigen bedrijf Bellalicious, ook nog met veel plezier in de zorg sector.

Met veel plezier laat ik veel bruiden stralen op de mooiste dag van hun leven. Ik ben begonnen met alleen de bruidsmake-up. Er was al snel veel vraag of ik ook het bruidskapsel erbij kon doen. Omdat ik geen kappers achtergrond heb, was het voor mij even zoeken hoe ik dat wilde gaan aanpakken. Inmiddels kan ik mezelf een succesvolle haarstyliste noemen.
Ik vind het leuk en belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Ik blijf daarom ook elk jaar cursussen doen om bij te kunnen blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends.

Daarnaast ben ik sinds augustus 2018 blij en trots op mijn eigen salon aan huis, met een eigen ingang, waar ik mijn klanten kan ontvangen. Ik ben in 2020 dealer geworden van een van de beste minerale make-up merken Bellapierre. Ik werk dan ook voornamelijk met minerale make-up, omdat dit alleen maar uit natuurlijke ingredi├źnten bestaat. Dit is naast make-up ook nog eens huid verbeterend. Naast de bruidsstyling geef ik ook vaak make-up workshops in mijn salon.

Schoonheid | Annemieke Vreugdenhil

Schoonheid: voor zowel dag- en avond make-up, bruidsstyling (bruidsmake-up en bruidskapsel) en fotografie make-up ben je bij mij aan het juiste adres. Tevens kun je bij mij terecht voor make-up workshops, wimperlifting en de perfecte wenkbrauwen.

Voor meer informatie of boekingen kun je contact opnemen of mailen naar info@bellalicious.nl.